NEZAPAMĆENE MERE BEZBEDEDNOSTI: Albance čuva 700 policajaca!

 Za utakmicu između Partizana i Skenderbega, kao „visokorizičnu“, predviđene su do sada nezabeležene mere bezbednosti u Beogradu.

Da bojazan od incidenata nije bez razloga potvrdilo se u sredu kada je srpska policija u Preševu zaustavila trojicu Albanaca sa skrivenim dronom, čiji je plan da prekinu meč u Humskoj bio više nego očigledan.

Mere obezbeđenja podignute su na najviši nivo ne samo za četvrtak na dan utakmice i tokom meča, već i tokom srede, kada je ekspedicija Skenderbega koja broji 50 članova stigla u Beograd.

Gosti iz Korče imali su nezapamćeno policijsko obezbeđenje od aerodroma „Nikola Tesla“ do hotela u kome su smešteni. Takođe, veliki broj pripadnika organa reda sve vreme je ispred hotela i u njegovoj okolini.

Inače, Albanci su sa sobom poveli sedmoricu pripadnika klupskog obezbeđenja, kao i dvojicu policajaca.

Albanski mediji najmanje se bave utakmicom, uglavnom izveštavaju o merama bezbednosti u Beogradu. Zanima ih zašto nije angažovana Vojske Srbije , kao kada je gostovala  njihova reprezentacija u Beogradu.

Na sastanku predstavnika Partizana, Skenderbega i UEFA sa bezbednosnim strukturama dogovoreno je da će na stadionu u Humskoj i oko njega biti postavljeno čak 90 kamera!

Takođe, doneta je odluka da će o bezbednosti tokom utakmice brinuti 700 srpskih policajaca!

Duel četvrtog kola Lige Evrope između Partizana i Skenderbega igraće se u četvrtak od 19 sati.

Isti rivali sastali su pre dve nedelje u Elbasanu, gde golova nije bilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *