JAVOR NE ZNA ZA POBEDU PROTIV PARTIZANA! Jagodić: Možda je trenutak da srušimo tradiciju! Đukić: Javor nam je prioritet!

Ivanjica je danas poprište 21. duela između Javora I Partizana (13 časova). Tradicija je na strani  Beograđana, ali u ivanjičkom superligašu kažu da i tome jednom mora doći kraj. I, dodaju: Partizan je apsolutni favorit, ali to ih neće sprečavati da potraže šansu za čitav plen.

– Moramo da uvažavamo Partizan – jasan je Jagodić. – Radi se o ekipi koja rešava utakmice rutinski i iskustvom, naročito kad je reč o timovima iz donjeg dela tabele gde se i mi nalazimo. Znamo i da je Partizan tradicionalno neugodan protivnik Javoru, ali nekako na tradiciji  i gajim optimizam. Nadam se da će tome doći kraj, ali ne možemo biti ni bolesno ambiciozni.

Javor je dosad odigrao 20 utakmica s Partizanom, bio poražen u 15 i pet remizirao.

– Sad je možda trenutak da prekinemo negativni niz i ovi igrači Javora napišu novu istoriju. Ovo je najlakša utakmica za trenera, po pitanju motivacije igrača. Uvažavam maksimalno protivnika i čestitam na svim rezultatima u Evropi, ali volim da kažem da je na terenu samo 11 protiv 11, tako da ko bude bio koncentrisaniji, uporniji i motivisanije – odneće bodove.

Sa „crno – belog“ dela Topčiderskog brda uveravaju da isključivo razmišljaju o Javoru i da su  Švajcarci trenutno u drugom planu.

– Ne pominjemo uopšte Jang bojs – decidiran je šef struke srpskog prvaka. – Prioritet nam je Javor, priču o Švajcarcima odložili smo za ponedeljak. Fokusirani smo na Ivanjičane, rukovodimo se devizom: uvek prvi protivnik – smatra Đukić i dodaje:

– Ivanjica je uvek komplikovano gostovanje. Igraćemo protiv borbene ekipe, neće da nam bude nimalo lako. Moraćemo baš da se potrudimo i odigramo dobro ukoliko hoćemo da slavimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *