Milojević: Jovičićev povratak i Pešićev gest obeležili utakmicu!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice sa Radnikom da je pobeda zaslužena. Trener Radnika Simo Krunić istakao je da je drugi gol presudio, odnosno odredio dalji tok meča, a sa time je saglasan i Zvezdin stručnjak

“Složio bih se sa Simom oko toka utakmice, i ja mislim da je apsolutno drugi gol prelomio ovu utakmicu, postigli smo ga u poslednjim momentima prvog dela. Sviđa mi se ekipa Radnika, govorio sam da su oni tim koji zna šta hoće, i mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači pristupili i odigrali.” – rekao je Milojević, i osvrnuo se na nekoliko detalja sa utakmice.

“Zadovoljan sam zbog više stvari. Osvežili smo neke fudbalere, nekima dali šansu koju su iskoristili. Gest Pešića koji je dozvolio Jovičiću da šutira penal najbolje oslikava njihovo drugarstvo. Povratak Jovičića je svakako najveći utisak, to je ono što smo svi dugo čekali. Drago nam je što je povreda prošlost i što će Branko ponovo moći da nam pomaže u narednim utakmicama.” – izjavio je trener “crveno-belih” Vladan Milojević.

SAVRŠENO VEČE ZA ZVEZDU! “Petarda” protiv Radnika, povratak Jovičića, het-trik Pešića!

FOTO: FK Crvena zvezda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *