Zvezda preko Kelna traži evropsko proleće (21.05 RTS1, SASTAV)

Fudbaleri Crvene zvezde preko Kelna vide nastavak evropskog puta (21.05 RTS 1).

Mi smo sportisti i moramo da nosimo pritisak. Pričao sam sa igračima, poručio im da uživaju, oni su ti koji su doveli Crvenu zvezdu dovde. Ne bih ulazio u ocene da li možemo mnogo da dobijemo ili izgubimo. Neka moji momci odigraju kao od starta putovanja kroz Evropu ove sezone. Imamo snagu, neka budu što jesu, za mene su uvek pobednici i ostaće to bez obzira na rezultat. Oni dobro znaju da ću uvek da stanem ispred njih. Ovo nije kraj, trebalo bi samo da bude početak vraćanja Crvene zvezde tamo gde apsolutno pripada, a to je mapa Evrope. Sa ovakvom veličinom kluba i navijačima, tu nam je mesto – smatra Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Od starta Lige Evrope Crvena zvezda ima jasan sistem i način igre. Večeras će biti posebno bitno da se u fizičkom smislu parira Kelnu.

Nije fudbal samo trčanje, mnogo stvari odlučuje. Nemamo probleme s fizičke strane. Što se tiče Kelna, možda dođe promene u imenima fudbalera, ali ne i stila igre. Veliki klubovi imaju sisteme. Keln je bio bolji od Šalkea u prošlom kolu. Hteli mi da priznamo ili ne, ne znaju za pritisak. Kako treniraju, tako igraju. To je mentalitet kojem se divim.

SASTAV: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek,, Rodić, Krstičić, Donald, Srnić, Kanga, Milić, Boaći.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *