„Građevinari“ otišli na zimski odmor

Posle zajedničkog ručka i druženja fudbaleri Rada danas su otišli na zimski odmor. „Građevinari“ će biti na pauzi do 9. januara naredne godine kada će šef stručnog štaba Slađan Nikolić izvršiti prozivku za proleće.

Posle 22 kola u Superligi Srbije, Rad se nalazi na poslednjem 16. mestu na tabeli sa 14 bodova i ima bod manje od pretposlednjeg Javora i Borca koji je na 14. poziciji.

Malo je ko očekivao ovakav rasplet događaja, u krajnjem slučaju je plaćen danak podmlađivanju ekipe. Aktuelno rukovodstvo kluba mnogo je toga dobrog odradilo, bilo je i težih situacija i sigurno je da neće ništa prepustiti slučaju da se i ova situacija prevaziđe, kako bi se ostvario zacrtani plan – opstanak u ligi, jer Rad zaslužuje elitu.

„Izgubili smo neke bitke, ali još traje rat.“ – istakao je u uvodnoj reči direktor građevinara Uroš Tošić, obraćajući se fudbalerima, stručnom štabu i Radnoj zajednici.

Da se ništa ne propušta slučaju i da se nastavlja borba za opstanak govori činjenica da su već obezbeđene pripreme u Turskoj, i da agilno rukovostvo zajedno sa stručnim štabom uveliko radi na listi dolazaka i odlazaka. Zasigurno je da će Rad u prolećni deo prvenstva ući mnogo jači.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *