KARATA VIŠE NEMA! Meč Srbija-Brazil među najtraženijim na turniru!

Karte za utakmicu između reprezentacija Srbije i Brazila u Moskvi na Svetskom prvenstvu u Rusiji su rasprodate, potvrdio je Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je naglasio, preostao je mali kontigent samo za najskuplja mesta u loži, dok zbog ogromnog interesovanja nema ulaznica za tribine za duel zakazan 27. juna na stadionu Otkritije arene koji ima preko 45.000 mesta.

„Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve protiv Kostarike u Samari i Švajcarske u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji“, rekao je Šurbatović u Ruskom domu gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest „navijačkih pasoša“ za Mundijal.

Šurbatović je uveren je da će „orlovi“ u Rusiji imati podršku kao da igraju na domaćem terenu.

„Sam plasman na Svetsko prvenstvo je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer igramo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na takmičenju“, zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.

Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna duelom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *