Đurkoviću, sram te bilo! Odabrao si Kovilovo kao mesto srpske sramote!

Predsednik RSS, Božidar Đurković ostaće upamćen kao izdajnik. Prvo je izdao svog prvog saradnika Velju Marjanovića koji je od njega napravio ono što danas on jeste, zabivši mu noć u leđa. Da bi stigao do prvog čoveka RSS Đurković je angažovao stare retogradne snage, koji su rak rana srpskog rukometa, samo da bi srušio Marjanovića i prigrabio stolicu glavnokomandujućeg u RSS. Starom mešetaru odgovaraju ljudi bez sopstvenog mišljenja i stava koji podižu dva prsta, i briga njih što je srpski rukomet dotakao dno – dna na klupskom i reprezentativnom nivou.

Izdati prijatelja je malo u odnosu na izdaju zemlje. Odavno uvršten u forume EHF Đurković je dozvolio, odobrio i ujedno dogovorio da se juniorska reprezentacija Kosova sastane sa Srbijom u kvalifikacijama za SP i to prvo u srcu Šumadije – u Kragujevcu. S, obzirom da se digla velika tenzija oko održavanja ovog meča u Kragujevcu ubrzo je dogovoreno Kovilovo kao mesto srpske sramote. Mesto gde počinje priznanje Kosova. Bez prisustva gledalaca i medija.

Zašto Đurkoviću to dozvoli? Zarad udobne fotelje u RSS i u EHF! Mala je to cena u odnosu na ono što ti predstoji. Stideće te se potomci! I drugim srpskim sportskim savezima je podmetano kukavičije jaje, i niko ga nije prihvatio izuzev tebe. Ali, uvek je bilo i biće Brankovića!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *