„Vučica“ kojoj je teško odoleti

Već godinama jedna velika „romansa“ živi u Rimu. Naime, seksipilna Marika Baldini je odavno zaljubljena u Romu, a svoju ljubav prema klubu pokazuje bez puno suzdržavanja.

Marika je dobro poznata među simpatizerima Rome, s obzirom da često počasti svoje pratioce na društvenim mrežama provokativnim fotografijama s navijačkim rekvizitima u bojama „vučice“.

Poslednji put je „zapalila“ društvene mreže i pokazala svoju ljubav prema Romi kada se pre nekoliko dana uslikala u dresu Rađe Naingolana, a osim dresa „vučice“ u prvom planu je bila i njena izvajana stražnjica, što je svakako obradovalo sve njene muške pratioce na Instagramu.

Inače, Marika svojom aktivnošću na društvenim mrežama itekako doprinosi svojoj popularnosti, a ona je već odvano poznato lice u Italiji s obzirom da je učestvovala na tamošnjem rijaliti programu.

U zadnje vreme se bacila i na biznis, a u javnosti se pohvalila i činjenicom da je postala vlasnica članske karte svog omiljenog kluba, pa je čest gost na stadinu Olimpiko. Za očekivati je da će Marika biti na Olimpiku i na revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Barse, a uz ovakvu podršku Roma sigurno može puno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *