SMANJEN DUG PARTIZANA! Vazura: Sada je oko osam miliona evra!

IZVOR: Alo
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da je klupski dug dosta smanjen u odnosu na period od pre dve godine i da sada iznosi oko osam miliona evra.
Partizan je u 2017. godini već zaradio oko 14 miliona, što mu je pomoglo da dug smanji sa nekadašnjih 15 miliona na osam.

– Uprava pre nas je radila nedomaćinski, pa je zato i dug bio daleko veći nego danas, kada iznosi oko 8 miliona evra. Mi smo, primera radi, uz pomoć naših kontakata uspeli da prodamo Nikolu Milenkovića za 5 miliona evra, a pitanje je da li je u tom trenutku vredeo toliko. Sada smo u situaciji da postavljamo uslove i biramo sa kim želimo da radimo – rekao je Vazura za Alo.

Sjajan posao je Partizan napravio ovog leta kada je Leonarda prodao za četiri miliona evra u Arabiju, a Vazura smatra da je Brazilac želeo po svaku cenu da ode.

– Počeo je da biva bezobrazan, da hvata na emocije i niko u klubu nije mogao više da ga gleda i sluša, ali smo se rastali prijateljski i tako treba da bude. On je nakon naših pregovora u Aziji dobio onoliko para koliko je tražio, otišao je zadovoljan, a mi smo mu zahvalni za sve što je uradio za Partizan – dodao je Vazura.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *