Održan 63. Trofej Beograda (VIDEO)

U subou 23. Septembra u Hali „Slodes“ održan je 63. Trofej Beograda. Na ovom presižnom Svetskom kupu „satelit“ kategorije u disciplinama mač za dame i gospodu učestvovalo je 143 takmičara iz 26 zemalja Sveta.
Pored velikog broja takmičara iz Evrope, za bodove na svetskoj rang listi su se ove godine borili i mačevaoci iz Japana, Kanade, Sjedinjenh američkih država, Argentine i mnogih drugih dalekih zemalja.
Prvo mesto u muškoj konkurenciji je poi drugi put za redom osojio Argentinac Lugones Ruggeri Jesus Andres koji je u finalu savladao rumunskog reprezentativca Macska Adama sa 15:10.
Sva treća mesta osvojili su mađarski reprezentativac Szlachanyi Sami i rumunski reprezentativac Dragomir Liviu. Naš reprezentativac Danilo Nikolić  je na žalost zauzeo 5. mesto izgubivši za ulazak u finala od Macska Adama sa 9:7.
U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Mackinnon Leonora iz Kanade savladavši mađaricu Budai Dorinu sa 15:11. dva treća mesta zauzele su Panuschka Claudia iz Austrije i Naboiu Claudia iz Rumunije.
Naša najbolje plasirana takmičarka je Ana Sel koja je zauzela 8. mesto.
FOTO: Mačevalački savez Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *