“Premijer” Milojević  o svojim “ministrima”, Mačvi i Arsenalu

Crvena zvezda u subotu od 16 časova dočekuje Mačvu u 13 kolu Superlige Srbije, a trener Vladan Milojević je istakao da je svestan važnosti utakmice sa Arsenalom, ali da njegovi fudbaleri trenutno moraju da razmišljaju samo o Mačvi. On je ujedno stigao  da oceni i 100 dana svoje “vlade” na Marakani.

– Moramo da budemo realni iako znam da je Arsenal najveći događaj za zvezdašku javnost i ceo region. Ne želim da pričam o toj utakmici jer je tek u četvrtak. Moji igrači su svesni, moraju da budu, da je u ovom trenutku tema samo Mačva i, verujte mi, samo o tome razmišljamo. Mačva je dominantno prošle godine završila takmičenje u drugoj ligi i posle mnogo godina se vratila u krem srpskog fudbala. Imaju sjajne igrače i veliki motiv da igraju što bolje -rekao je trener crveno – belih

Milojević je o svom učinku posle 100 dana u klubu, kao što to rade premijeri zemalja,ocenio dobrim i istakao i da može bolje.

– Uvek može i trudim se da svakog dana budem bolji, svi moramo, to je jedini pravi put kod sportista. Neki put uspeva, neki ne. Igrači su ministri u mojoj vladi i oni moraju da budu bolji.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *