Živadinović: Starlete su sahranile fudbal

Bivši selektor fudbalske reprezentaije Jugosavije Milan Živadinović smatra da su starlete najveći neprijatelj srpskom fudbalu, i priznaje da su postojale i u njegovo vreme, ali ističe da se uspeš branio od njih.

-Fudbal su sahranile starlete. Pomutile su mozak fudbalerima. Jadnici noći “krevetaju” a sutradan igraju. Kako? Igrači misle da je gol kada ga ubace u vaginu.  Primačice uživaju, ne toliko u seksu koliko u novcu. A, oni jadnici misle ako su ga ugurali u rupu da su najsrećniji na svetu, a ne znaju da su najmanje još trojica njihoviih saigrača bili u istoj rupi – u svom stilu kaže “bard” srpskog fudbala.

Živadinović ističe da su i u njegovo vreme postojale starlete, i da su bili moralnije od današnjih, ujedno priznaje da se od takvih žena lako branio.

-Starlete su i pre postojale, ali su se nekada zvale kurave, kamenjarke, kostolomke, a danas je to elita. Razlika je ogromna. One u moje vreme bile su moralnije od ovih današnjih i držale su do sebe, bile čistije i probirljivije, a ove novokonponovane, ako ne promene ceo tim ništa nisu uradile, pi čemu se čestito i ne operu.Lako sam se branio od tavih žena. Bilo mi je ispod časti da budem sa njima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *