Poruka iz Humske: “Navijači, ne idite u Elbasan i Kijev!

Partizan je saopštio da je iz bezbednosnih razloga doneta odluka da na utakmicama protiv Skenderbega u Elbasanu i Dinama u Kijevu ne bude gostujućih navijača
Crno – beli pozivaju svoje pristalice da ne idu sa obeležjima individualno u Albaniju i Ukrajinu, jer bi tako mogli da nanesu dodatnu štetu klubu.
Ističe se da je ova odluka doneta na osnovu procena o bezbednosti svih nadležnih službi koje su ove utakmice svrstale u grupu utakmica visokog rizika.
– U skladu sa tom odlukom, obaveštavamo naše navijače da FK Partizan neće vršiti distribuciju i prodaju karata za sektor za gostujuće navijače za utakmice u Kijevu i Elbasanu. Isto tako molimo sve naše navijače da ne pokušavaju da individualno nabave karte za navedene utakmice, jer prisustvom u obeležjima Partizana mogu samo da pogoršaju šanse kluba za daljim plasmanom, imajući u vidu da smo već pod uslovnom kaznom i da nas svaki sledeći incident može skupo koštati, potencijalo čak i izbaciti iz evropskih takmičenja – navode iz Partizana.
Napominjemo da teškog srca pristajemo na poštovanje ove odluke koja nas lišava najvažnije podrške koju naš klub ima, naših navijača, ali su svest da bi i najmanji incident mogao da košta klub i želja da nas bude što više na proleće u Evropi, prevladali. kaže se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *