Tošić: Ne plašimo se Skenderbega

FOTO: Printscreen

Fudbalere Partizana, u četvrtak, 21.05, u Elbasanu očekuje duel protiv Skenderbega u okviru 3. kola Lige Evrope. Zoran Bambi Tošić smatra da je duel sa Skendetrbegom ključni po pitanju ambicija Partizana u Ligi Evrope i da se ne plaše albanskog tima.

-Spremni smo i jedva čekamo da meć u Elbasanu počne. Veoma značajna utakmica za nas i verujem da će nas talenat i kvalitet doći do izražaja.Pobeda bi bila veliki korak ka cilju. Svesni smo da se evropske utakmice ne igraju svakog dana i zato ćemo izginuti za pobedu U utakmicama sa puno naboja, kao što je ova, ne sme biti opuštanja jer nema popravnog. Bez obzira na sve ,mislim da nema čega da se plašimo – kaže Tošić i dodaje da se ne plaši zapaljive atmosfere koja će verovatno dočekati našeg šampiona.

– Spremni smo i na to. Isključivo smo skoncentrisani na teren. U ovakvim mečevima glava pobeđuje i zato moramo biti mirni. Imao sam takvo iskustvo sa reprezentacijom, ali tada smo se svi isključili i zato smo pobedili. Tako će biti i ovog puta. – zaključio je Tošić, neposredno pred polazak u Elbasan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *