Došao je i taj dan – stigao je Arsenal! Džajić:Zvezdi su potrebni ovakvi dueli

Crvena zvezda – Arsenal (19 časova)

Stadion: „Rajko Mitić”. Kapacitet: 55.235. Sudija: Benoa Bastien. Pomoćnici: Hičam Zakrani, Frederik Aguest (svi Francuska).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Kanga, Radonjić, Boaći.

ARSENAL: Čeh, Debiši, Holding, Da Silva, Nelson, Vilok, Elneni, Majtlend-Najls, Volkot, Žiru, Vilšir.

Došao je i taj dan – stigao je Arsenal! Šta god da budu uradili učenici Vladana Milojevića dosadašnji uspeh neće moći da padne u senku.Gostovanje renomiranog protivnika, najzvučnijeg učesnika grupne faze Lige Evrope, prilika je da se celokupna crveno-bela fudbalska javnost pokaže na delu, navijači, fudbaleri i stručni štab. Legenda i počasni predsednik Dragan Džajić pred najteži test, najavljuje:

– Očekuje nas spektakl! Dolazi jedna od najboljih svetskih ekipa, član najkvalitetnije evropske lige . Kompletna javnost u regionu od žreba iščekuje ovu utakmicu, pa su sa razlogom interesovanje i euforija osetni.  Zvezdi su potrebni ovakvi dueli, jer nas dugo nije bilo na evropskoj sceni iako po istoriji ne zaostajemo za Arsenalom.

Da li je ekipa spremna za današnji praznik fudbala u Ljutice Bogdana 1a?

– Želim pre svega da naš tim odigra dobru utakmicu. Znam da će dati sve od sebe, ne smemo da ih opterećujemo pritiskom.Šta god da urade, oni su veom talentovani, pred njima je velika budućnost. Od njih očekujemo da iz utakmice u utakmicu, iz meseca u mesec, iz godine u godinu, napreduju. U ovom trenutku od ovih momaka ne očekujemo da budu prvaci, ali ima stepenik do kojeg mogu da dođu. Uveren sam da će to da i ostvare- predviđa Džajić lepu budućnost četi Vladana Milojevića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *