DJUKOV POSETIO ZVEZDU: Gasprom namerava da produži saradnju

FOTO: FK Crvena zvezda

U prostorijama FK cCvena zvezda održan je sastanak generalnog direktora “Gasprom njefta” Aleksandra Djukova I rukovodstva kluba. Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Čepurin.

U ime srpskog kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić.

Aleksandar Djukov je izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa.Đukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta.

Gosti iz Rusije su posetili muzej crveno-belih, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju  g. Djukova  privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina stadionu Crvene zvezde.

Posle posete muzeju, ruskim prijateljima su uručeni suveniri FK „Crvena zvezda“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *