Sport ekspres saznaje: Muslin dobija šut kartu?!

Početkom sledeće nedelje rastaju se FSS i aktuelni selektor, saznaje naš portal iz izvora biskih dešavanjima na Terazijama 35.  Predsednik Kokeza će najkasnije u ponedeljak ili utorak da donese konačnu odluku, a ona ne ide u  prilog, sad već bivšeg selektora.

Posle skoro četvoročasovnih pregovora na Terazijama , nedelje na izmaku, Kokeza i Muslin su najavili novu rundu pregovore tokom naredne nedelje, međutim do tih pregovora neće doći, već će Kokeza konačno saopštiti Muslinu ono što mu odavno misli.

Sredinom narednog meseca na azijskoj turneju reprezentaciju Srbije će predvoditi novi selektor, a Sportekspres saznaje da to neće biti Dragan Stojković . Ko je Kokezin novi kec iz rukava saznaćemo prvih dana meseca novembra.

Muslinu zameraju, uprkos plasmanu na SP, nekooperativnost, lošu igru tokom kvalifikacija i što za “A” tim nisu igrali najspremniji i najbolji. Neki idu toliko daleko i smatraju da Muslinu i nije bilo teško izboriti učešće na SP u Rusiji, jer je Srbija imala najlakšu kvaifikacionu grupu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *