MALI KLUB VELIKOG SRCA: Građevinarke podržale akciju borbe protiv karcinoma

Oktobar je mesec borbe protiv karcinoma i fudbalerke Rada su svojim prisustvom na raznim dešavanjima ove vrste dale svoj doprinos i sa zadovoljstvom učestvovale na svakoj akciji za koju su dobile poziv.

Sve je počelo snimkom iz drona na stadionu Kralj Petar Prvi.

Sledeća akcija bila je u TC Rajićevoj gde su nebesko – plave u saradnji sa NVO Evropa Dona Srbija (srpski forum protiv raka dojke) pružile podršku svim ženama koje se bore sa ovom opakom bolešću.

Prvenstvena utakmica Superlige Srbije za žene odigrana poslednjeg vikenda „roze oktobra“ u Požarevcu protekla je u originalnom stajlingu fudbalerki sa Banjice.

Naime sve devojke u znak podrške imale su roze gumice za kosu i roze pertle na kopačkama.

Otisle su korak dalje i podržale projekat „Jači od straha“.

Usledio je i poziv za ucešce na “Belgrade fashion week”-u što je rukovodstvo u „nebesko-plavom“ taboru sa zadovoljstvom prihvatilo.

Odmah nakon utakmice u Požarevcu, 11 fudbalerki krenulo je put Belexpo centra na Novom Beogradu i uzelo ucešće na ovom prestižnom i najvećem modnom dešavanju u zemlji.

Pokazale su Radovke da su i tek kako spretne na pisti kao i sa loptom.

Oduševile su svojim defileom ljubitelje mode i podsetile na važnost poruke koju nosi projekat „Jači od straha“.

„Mi smo kolektiv koji sa zadovoljstvom učestvuje u svim akcijama pogotovo onim sa humanitarnim sadržajem. Jos jednom smo fudbalskom svetu pokazale kako mi to radimo i da je ljudskost osnov svega što prati dešavanja na zelenom tepihu. Drago mi je sto su ljudi iz organizacije „Jači od straha“ u nama prepoznali saradnike za ovako veliku stvar. Uzvratili smo im na najbolji mogući način-pravim vrednostima i prikazom u najboljem svetlu“, istakla je Jelena Polić, potpredsednica kluba iz Crnotravske BB.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *