Alimpijević: Hajde da se ne zavaravamo, Partizan je jak!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević čestitao je svom timu na pobedi, ali i igračima Partizana na odličnom meču u prvom derbiju sezone. Crveno-beli” su slavili sa 100:84 (26:21, 27:21, 21:21, 26:21), a Alimpijević je u svom prvom derbiju na mestu trenera ostvario pobedu.

“Čestitam na odličnoj utakmici obe ekipe, videli smo po mom mišljenju dobar derbi. Video se raskoš talentovanih ljudi sa obe strane. Odigrali smo veoma pametno u većem delu utakmice, tačno smo gađali u napadu tamo gde treba da gađamo. U odbrani smo imali propuste, ne samo na ovoj utakmici. Ali, kao što sam i rekao, ovo je novi tim, novi sistem, to je kriva linija koja ide i gore i dole.” rekao je Alimpijević i dodao:

“Niko se ne zavarava da je Partizan loša ekipa. Naprotiv, Partizan je odlična ekipa, sa odličnim pojedincima koji su našli svoje uloge i imaju odličnu tržišnu cenu. Naravno da su se posle pobeda u dva takmičenja njihove ambicije promenile. Ta ambicija je najavljena i pojačanjima. Ovo uopšte nije bilo lako jer je protivnik kvalitetan i težak. Još jedna stvar vezano za nas… Fenomenalna reakcija moje ekipe, ovo je još jedan derbi u nizu, odličan je bio. Mi idemo dalje, spremamo se za Malagu koliko već sutra. Moja želja je samo da rastemo. Priželjkujem ovakve derbije, da se završe na ovakav način, mirno i neću ništa loše reći ako kažem neka moja ekipa pobeđuje što je više moguće.”

FOTO: Print Screen/ABA league

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *