Terzić “o’ladio” Grke: Novi ugovor za Vladana Milojevića!

Nakon što se pojavila informacija da je grčki PAOK ozbiljno zainteresovan za usluge trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, oglasili su se iz Ljutice Bogdana.

“Nema potrebe da paničimo. Bez brige, vrlo brzo ćemo treneru Vladanu Milojeviću ponuditi novi ugovor!” poručio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Čelnici PAOK-a okartakterisali su Vladana Milojevića kao čoveka koji bi mogao da napravi evropski iskorak, spremni su da ga sačekaju do juna kada mu ističe ugovorna obaveza sa Crvenom zvezdom, međutim, pitaju se i “crveno-beli”.

Terzić kaže da će pregovori sa Milojevićem početi odmah po završetku jesenjeg dela sezone.

Milojević je u Zvezdi tek pet meseci. Nećemo žuriti, a ni podizati paniku bez razloga. Šta nas briga šta hoće PAOK? Milojević je pod ugovorom do juna. Naravno, nećemo čekati krajnji rok. Sad na polusezoni i pričaćemo detaljno sa njim i ponuditi mu novi ugovor. Mi smo mu već to nagovestili.” – kaže prvi operativac Crvene zvezde.

Prema nezvaničnim informacijama, Vladan Milojević u Crvenoj zvezdi zarađuje oko 20.000 evra mesečno, i svakako ne spada u red najplaćenijih Zvezdinih trenera u novijoj istoriji. Međutim, on za sada ostvaruje odlične rezultate na svim frontovima, pa je jasno da će čelnici srpskog vicešampiona morati da nagrade svog stručnjaka.

FOTO: FK Crvena zvezda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *