KOKEZIN PLAN: Piksi za Rusiju, nakon toga novi selektor?

Samo dan nakon što je Dragan Stojković Piksi potpisao novi ugovor sa ekipom Guangžou R&F-a, sa Dalekog istoka stiže vest da bi peta Zvezdina zvezda mogla da predvodi reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Plan FSS je sledeći: Piksi će ostati na klupi Guangžoa, a “orlove” voditi samo tokom Mundijala u Rusiji. Nakon toka Srbija dobija novog selektora. Šuška se, a o tome smo već pisali, naslednik bi trebalo da bude Veljko Paunović.

Naime, kineski klub je legendarnom fudbaleru dozvolio da pregovora oko preuzimanja srpske reprezentacije. Pozivajući se na izvor iz FSS-a, Stojković je zato danas u hotelu “Meriot” u Guangžou posetio srpsku delegaciju koja je na turneji po Aziji zbog prijateljskih utakmica sa Kinom i Južnom Korejom.

Piksi je razgovarao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

Izvor iz FSS-a dalje navodi da Stojković može istovremeno da vodi Guangžou i reprezentaciju Srbije i glavni je kandidat da nasledi Slavoljuba Muslina, koji je smenjen posle plasmana na Mundijal u Rusiju.

U nacionalnoj kući fudbala veruju da je Piksijev autoritet garant za solidan rezultan na Mundijalu, a šta će od svega biti znaće se ubrzo.

Povezane vesti:

NOVI UGOVOR GA ČINI NAJPLAĆENIJIM SRPSKIM TRENEROM: Bogatstvo za Piksija u Kini!

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA… Piksi daleko od Srbije, Veljko Paunović preuzima “orlove”?

FOTO: Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *