SVETSKA LIGA U VATERPOLU: Savić odredio igrače za meč protiv Rumunije

Foto: VSS

Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača za predstojeću  utakmicu sa Rumunijom , 14. novembra ,u prvom kolu Svetske lige, u kojoj Srbija brani titulu.

Na spisku je sastav koji je na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio bronzu sa jednom izmenom. Umesto lakše povređenog Stefana Mitrovića igraće Strahinja Rašović.

Savić je pozvao sledeće igrače: Gojka Pijetlovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Savu Ranđelovića, Miloša Ćuka, Duška Pijetlovića, Nemanju Ubovića, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Strahinju Rašovića i Branislava Mitrovića.

Ekipa će se skupiti dan pre utakmice kada će trenirati u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku. U Zrenjanin se putuje na dan meča.

„Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još uvek nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo prvi put posle avgusta, odradimo dobro i treninge i utakmicu“, kratko je rekao Dejan Savić.

n.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *