NIŠTA OD PIKSIJEVOG DOLASKA NA KLUPU ORLOVA: Stojković daleko od Srbije 8.248 kilometara i 56 miliona dolara

Ono što je naš  portal prvi najavio, da od dolaska Dragana Stojkovića za selektora Srbije nema ništa, to se i obistinilo. Piksi je daleko od Srbije 8.248 kilometara i 56 miliona dolara. Jučerašnji susret pete Zvezdine zvezde sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i direktorom Goranom Bunjevčevićem, uprkos oprečnim informacijama u srpskim medijima, može se nazvati prijateljskim i protokolarnim kao što je i red, a nikako poslovni – ističe naš izvor sa lica mesta.

– Tačno je da se Piksi sastao sa zvaničnicima naše reprezentacije u hotelu “Meriot”, ali to je bila prijateljska poseta. Nekadašnja “desetka“ reprezentacije potpisala je ugovor sa kineskim klubom, neposredno uoči dolaska Orlova i čelnika FSS u Kinu. Da li su Kinezi to preduhitrili da ga angažuju ili su naši zvaničnici zakasnili, ili nešto treće, to je već druga stvar. Ali se, 14 miliona dolara po sezoni, odnosno 56 za četiri godine, ne odbija zarad patriotizma. Dozvola Gvangžua RF Draganu Stojkoviću da uz klub vodi i reprezentaciju može se okarakterisati licemerstvom, s obzirom da je nezamislivo da selektor Srbije živi 8.248 kilometara od Beograda i da pritom nema direktnu avio vezu, a ni priliku da ozbiljno radi selektorski posao.  Dakle, Piksi i naši zvaničnici su slobodno vreme proveli uz kaficu i zajedničko druženje, reči nije bilo o angažovanju pete Zvezdine zvezde za selektora Srbije. Tako da se radi o dezinformacijama. Fudbalski savez Srbije novog selektora imenovaće po povratku reprezentacije sa azijske turneje, posle razgovora predsednika Slaviše Kokeze i direktora Gorana Bunjevčevića sa svim potencijalnim kandidatima – kaže naš izvor iz Kine.

Napominjemo da smo ujedno prvi najavili Muslinov odlazak sa funkcije selektora. Zbog toga čitajte Sportekspres jer ste na pravom izvoru informacija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *