Mijailović: Podrška Muti, sa Zagorcem nije ništa potpisano!

U prostorijama Košarkaškog kluba Partizan u sredu posle podne održana je vanredna konferencija za medije, na kojoj je govorio predsednik Ostoja Mijailović. On je tom prilikom rekao da trener Nikolić ima punu podršku uprave, da su plate igračima, među kojima je i Samardo Semjuels, redovne i da nikakav ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan, ali da je doveden mladi talenat Đorđe Pažin.

Vanredna konferencija zakazana je nakon brojnih dešavanja na jučerašnjem meču, poput skandiranja dela navijača da trener Miroslav Nikolić podnese ostavku, kao i javnih kritika jamajčanskog košarkaša Samarda Semjuelsa upućenih Nikoliću, ali i transfer sage oko Radeta Zagorca.

Predsednik “crno-belih” je rekao da trener Nikolić, koji ima ugovor na tri godine, ima punu podršku kluba i da će on nastaviti da radi na tom mestu.

On je dodao potom da ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan i pored informacija koje su se pojavile u medijima danas, da su pregovori u toku, ali da on ne može i ne želi da radi protiv interesa Partizana.

“Šta god da kažem, situaciju mogu načiniti gorom. Stvorila se atmosfera da Partizan neće postojati ako Zagorac ne potpiše. Mnogo stvari mora da se složi da bi potpisao, iako on želi. Zagorac je neko ko stvarno želi u Partizan, Partizan želi Zagorca. Ne mogu da govorim šta su elementi koji sprečavaju potpis ugovora. Sve što kažem moglo bi da načini štetu Partizanu, igraču i agenciji sa kojom imamo odličnu saradnju.” – rekao je Mijailović i otkrio da klub pregovara sa “još dva vrhunska igrača”.

Međutim, jedan ugovor jeste potpisan, i to sa talentovanim reprezentativcem Srbije i dosadašnjim članom italijanske Stela azure Đorđem Pažinom.

O suspenziji BAT-a rekao je sledeće:

“Mi BAT stalno imamo za vratom. Moraćemo da rešimo tu presudu kako bismo mogli da registrujemo nove igrače. Ja ne dugujem nikom ništa, jer nisam bio u Partizanu kada su dugovi nastali. Ako poverioci misle da mogu da nas pritiskaju preko BAT-a i sudova, treba da znaju da time otežavaju naplatu.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *