Roberto Karlos se nudi Kokezi

Srbija treba uskoro da dobije selektora. Dok mnogi domaći stručnjaci odbijaju da sednu na užarenu stolicu, posebno posle otkaza Muslinu, jedno veliko fudbalsko ime  je zainteresovano za klupu „Orlova. Slavni Roberto Karlos izjavio je da bi s velikim zadovoljstvom vodio srpske „orlove“.

– Prihvatio bih da budem selektor Srbije kada bih dobio tu ponudu. Bila bi mi čast, vi imate velike igrače i svako bi poželeo da im bude trener – rekao je Karlos, koji se baš u našoj zemlji školuje za trenersku licencu, a objasnio je i zašto.

– Proputovao sam mnogo, ali želeo sam novo iskustvo i novu fudbalsku kulturu. Ovde treneri imaju veliku strast prema fudbalu. Igrati fudbal je lako, ali biti trener, to je nešto drugo. To je mnogo teže i zahteva mnogo rada i učenja – rekao je legendarni fudbaler Reala i dodao da ga nije iznenadilo to što se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo.

– Nisam iznenađen što ste izborili učešće na Mundijal. Vi imate sjajne igrače i veoma sam srećan zbog plasmana i želim vam mnogo sreće. Čestitam igračima i poručio bih im da sada uživaju jer ih tek sad čeka ono dobro. A ono što bih ja voleo jeste finale Brazil – Srbija – zaključio je Roberto Karlos.

Foto: Sport Centar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *