SJAJNA VEST ZA ĐORĐEVIĆA: Zvezda dopustila igračima nastup za reprezentaciju!

Košarkaški klub Crvena zvezda mts je izdala saopštenje u vezi sa poslednjim događajima u evropskoj košarci, a vezano za dozvole igračima da igraju za reprezentaciju u kvalifikacionim mečevima. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da su sa Malog Kalemegdana dopustili svojim reprezentativcima da nastupaju za nacionalnu selekciju. Saopštenje “crveno-belih” vam prenosimo u celosti:

“KK Crvena zvezda obaveštava javnost, a u skladu sa pozivom Košarkaškog saveza Srbije, i nastupa za reprezentaciju Srbije, da su njeni igrači na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću po njegovom izboru. Klub je ovu odluku doneo u dogovoru sa igračima, uvažavajući korektnost selektora Aleksandra Đorđevića i Košarkaškog saveza Srbije. Bez obzira na činjenicu da je kalendar KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2017/18. izuzetno težak, i opterećen brojnim utakmicama, za klub je uvek bila velika čast da u svojim redovima ima reprezentativce svoje zemlje. Igranje za nacionalni tim, je najveća čast i zadovoljstvo koju jedan igrač može da ima i da doživi.”

Podsećamo, reprezentacija Srbije igra u petak od 20 sati u Beogradu protiv Austrije prvu kvalifikacionu utakmicu, a tri dana kasnije u istom terminu protiv Gruzije.

FOTO: Euroleague

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *