PRIPREME PRED SP: Srpkinje se revanširale Crnogorkama

CRNA GORA – SRBIJA 25:31 (13:14)

Bar – Dvorana „Topolica“.

Gledalaca: 100.

CRNA GORA: Rajčić, Hasanić, Grbić 3, Despotović, Brnović 3, Ujkić 3, Klikovac 2, Premović, Konatar, Pavićević 3, Nenezić, Božović, Jauković 8, Ramusović, Malović 1, Bulatović 2, Raičević.

SRBIJA: Pantić, Tatalović, Radosavljević 3, Milojević, Kuridža, Števin 2, Lavko 4, Damnjanović 8, L. Cvijić, T. Radojević 3, Pop-Lazić 1, D. Radojević, Lazić 1, Obradović 2, Nikolić 3, D. Cvijić 4.

Ženska reprezentacija Srbije revanširala se selekciji Crne Gore 31:25 (14:13) za poraz u prvom odmeravanju snaga (26:36) u Baru.

Za razliku od prvog meča Srbija je igrala znatno bolje, ali pre svega brže i sigurnije. Imao je naš tim dobro organizovan napad, dok je u odbrani bilo daleko agresivnije i jače, što nije odgovaralo igračicama Crne Gore. Posebno za igru bila je raspoložena Sanja Damnjanović koja je meč završila kao najbolji strelac sa osam golova.

Selektor Obradović je na ovom meču znatno izmenio naš sastav. Izostale su Katarina Krpež – Šlezak, Marija Čolić, Jovana Stoiljković i Marina Dmitrović, dok selektor Obradović nije mogao da računa na Andreu Lekić koja je na terapijama u Holandiji i Katarinu Tomašević, odsutna iz privatnih razloga.

Prvi meč na šampionatu Srpkinje će odigrati u subotu od 15.30 protiv Kine. Podsećanja radi, naš tim je u D grupi sa Nemačkom, Holandijom, Korejom i Kamerunom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *