IZ LIVERPULA STIŽE VEST: Big Sem i “karamele” – jedva čekamo!

Čekali su čelnici i navijači Evertona nekoliko nedelja da se Sem Olejdajs smiluje i pristane da preuzme kormilo posrnulog velikana sa Gudison parka, koji se posle neuspelog eksperimenta sa Ronaldom Kumanom našao u opasnoj zoni.

Dogovor je posle teških pregovora postignut te će se Olerdajs vratiti iz penzije i biti imenovan za novog menadžera “karamela”. Očigledno je zov novca i Evertonovih miliona bio dovoljan da ubedi jednog od najboljih engleskih trenera da okonča penziju u koju je otišao letos nakon što je spasio Kristal Palas od ispadanja iz elite. Podsetimo, tada je Big Sem rekao da ga fudbal više ne zanima, da želi da se igra s unucima i putuje sa ženom po svetu, ali je očigledno njegovo iskustvo neophodno Evertonu da bi izbegao selidbu u Čempionšip i tužnu sudbinu.

Olerdajs će, prema navodima ostrvskih medija, uoči utakmice sa Vest Hemom, biti zvanično imenovan na mesto menadžera tima iz Liverpula umesto privremenog menadžera Dejvida Ansvorta koji se nije snašao u proteklih mesec dana od smene Ronalda Kumana. “Karamele” su trenutno na 16. mestu sa 12 bodova, što je dva više od Vest Hema koji je prvi ispod crte i očigledno je da su u klubu procenili da im samo Olerdajs može pomoći.

FOTO: ESPN FC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *