„NEBESKO-PLAVO“ VEČE: „Građevinarke“ proslavile treći rođendan!

Banjica je u četvrtak veče bila u znaku „nebesko-plave“ boje. U restoranu „Rad“, najmlađi član porodice superligaša iz Crnotravske, ženski fudbalski klub je proslavio treći rođendan. Svečanosti upriličenoj tim povodom prisustvovali su članovi rukovodstva kluba, stručni štab, prijatelji kluba i fudbalerke koji su u prijatnoj atmosferi uživali u prigodnom druženju i zakusci, a na kraju su to sve zasladili rođendanskom tortom. Lepo je videti porodicu na okupu.

ŽRK Rad-tim za ponos! Tri godine-tri ranga više i atmosfera koja se retko viđa na sportskim terenima. Malo ko mogao je da očekuje bajkoviti uspon kluba iz treće do Superlige za tako kratko vreme, ali „građevinarke“ su verovale u to i snagom kolektiva stigle do željenog cilja. Upravo zbog toga Jeleni Polić, idejnom tvorcu ŽFK Rad, ne silazi osmeh sa lica i konačno se oseća ispunjeno i zadovoljno.

Veoma sam srećna, ponosna i zadovoljna, jer smo ostavili dubok trag u ženskom fudbalu. Svaki rođendan proslavljamo u višem rangu takmičenja. Počeli smo od najnižeg ranga, pa smo iz godine u godinu podizali letvicu za jedan stepenik više i stigli do elite. Ključ uspeha je zajedništvo. Sve se radilo postepeno, dogovorom, planski i bez tenzije. U trećoj godini bitisanja nismo blistali sa rezultatima, međutim ubrzo će doći sunce, proleće, lepo vreme, to je naše vreme. Zajedno ćemo dočekati sunce na našem starom odredištu, na južnoj tribini. Mnogi su nas rano otpisali a ja im poručujem „građevinarke“ se nikad ne predaju – poručila je Polićeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *