Štepanek zvanično u Đokovićevom stručnom štabu

Čeh Radek Štepanek je od sinoć i zvanično član stručnog štaba najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Đoković je promovisao Štepaneka, koji je nedavno završio igračku karijeru, tokom druženja sa fanovima uživo na Instagramu.

“Radek je jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP turu, i uvek me je impresionirao njegov nivo odlučnosti, strasti i ljubavi prema ovom sportu. Činjenica da je tek nedavno završio tenisku karijeru, u 37. godini, govori dovoljno o tome koliko je bio posvećen i koliko je voleo tenis. Reč je o teniseru sa velikim iskustvom i znanjem, a godinama je igrao na visokom nivou. Uzbuđen sam što smo ujedinili snage i jedva čekam da se opet takmičim, sa novim timom koji će me podržavati.” – rekao je Đoković.

Glavni trener i dalje ostaje Andre Agasi, ali on neće moći da bude sa Đokovićem na svim turnirima.

“Andre je predložio da kontaktiram Radeka, i sugerisao da nam se pridruži, što je još jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično da sarađuju. Nova sezona samo što nije počela, a čeka me dugačak put ka povratku na ono gde sam stao. Svesni smo da je potrebno da idem korak po korak, i da nigde ne žurim. Osećam se bolje, i jedva čekam opet da zaigram.” – istakao je Novak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *