Obradović: Znamo gde smo došli i šta nam je činiti

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović zadovoljan je pobedom njegove ekipe protiv Kine i rekao da ga raduje pristup utakmici.

„Zadovoljan sam jer su devojke svesne gde su došle i šta im je činiti. Od prvog sekunda su ušle ozbiljno u igru i tako završile. To me jako raduje, da nisu popustile, već su držale ritam svih 60 minuta. To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom prvenstvu.“ – rekao je Obradović, a preneo je Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedom je počela učešće na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je u prvom kolu Grupe D trijumfovala protiv Kine sa 43:23.

„Utakmicu smo otvorili pod malim stresom, ipak je početak prvenstva i protivnik koga ne poznajemo, ali smo svih 60 minuta držali isti nivo. Nije bilo kao po običaju „lako ćemo“, nego smo do kraja ostali koncentrisani.“ – rekla je reprezentativka Slađana Pop-Lazić.

Srbija će sutra od 14 časova igrati protiv Kameruna u drugom kolu Grupe D Svetskog prvenstva.

„To je jedna dosta korpulentna ekipa. Pružile su dobar otpor Nemicama u prvom poluvremenu. Slomile su ih u drugom poluvremenu. Očekujem nezgodnu utakmicu, ali i pored toga sam optimista. Nećemo nikoga precenjivati, niti potcenjivati. Znamo šta je naš kvalitet i moramo da verujemo u njega. To ćemo maksimalno koristiti na ovom SP.“ – rekao je selektor Srbije.

FOTO: RSS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *