Predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić primio plaketu u Moskvi

U Rusiji održan redovan godišnji skup Kluba prijatelja RK „Partizan“.

Jedanaesti po redu, redovan godišnji skup Kluba prijatelja Rvačkog kluba „Partizan“ održan je danas, u glavnom gradu Ruske Federacije, kome su prisustvovali istaknuti sportisti, privrednici i ličnosti iz javnog i političkog života Srbije i Rusije. Tom prilikom, za poseban doprinos i nesebičnu pomoć u radu i razvoju Rvačkog kluba „Partizan“ nagrađen je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kojima su na svečanoj ceremoniji u ambasadi Republike Srbije u Moskvi dodeljene plakete.

AMS Osiguranje poslujući kao društveno-odgovorna kompanija ulaže u razvoj celokupne društvene zajednice, posebno obraćajući pažnju na razvoj i afirmaciju sporta u zemlji. Kroz rad i saradnju sa Rvačkim klubom „Partizan“, čiji je pristup pre svega od društvnog interesa, dali smo pozitivan primer i podsticaj svima ostalima – istakao je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić.

Rvački sport u Zrenjaninu ima dugu i uspešnu tradiciju, te publiku koja ga dobro poznaje, a grad Zrenjanin se do sada dokazao uspešnim u organizovanju velikih međunarodnih rvačkih takmičanja, s toga ova nagrada ima poseban značaj – rekao je gradonačenih Zrenjanina Čedomir Janjić.

Direktor Rvačkog kluba „Partizan“ Rajko Baltić zahvalio se Ministarstvu spoljnih poslova RS, ambasadi RS u Moskvi i svim prijateljima kluba što su omogućili da se održi današnji skup.

Ovo je odlična prilika da se predstavnici najrazličitijih društvenih sfera međusobno povežu i stvore saradnju, sa istim, zajedničkim ciljem, a to je podrška razvoju i promociji ove sportske veštine – rekao je Baltić.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *