Nemile scene u Kruševcu: Meč kasnio, „jakuze“ gađale Stojkovića grudvama,“grobari“ uzvratili bakljama!

Meč u Kruševcu između Napretka i Partizana trebalo je da počne u 14 časova, ali Milorad Mažić se nije oglasio u predviđeno vreme.

Razlog, domaći navijači gađali su grudvama golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Kapiten Kruševljana Bojan Miladinović pokušao je da urazumi domaće navijače na tribini iza Stojkovićevog gola, ali mu to u dva navrata nije uspelo. Mažić je na kratko poslao igrače oba tima u svlačionicu, a zvanični spiker je upozorio navijače Napretka da bi tribina na kojoj su smešteni, u slučaju da nastave da prave probleme, mogla da bude ispražnjena.

Meč je počeo sa šest minuta zakašnjenja. Kako je susret počeo, novi prekid posle samo nekoliko sekundi. Ovoga puta razlog su bili navijači Partizana, koji su ubacili baklju na teren.

U 13. minutu novi prekid, zbog spornog transparenta na tribini na kojoj su navijači Partizana, na kojem su izvređane sudije u srpskom fudbalu. Grobari su ubacili i nekoliko baklji na teren, pa je Mažić bio primoran da ponovo prekine susret!

Samo nekoliko sekundi pošto je susret nastavljen, posle tri minuta, novi prekid! Vladimir Stojković je ponovo pogođen grudvom, ali ovoga puta je prekid trajao vrlo kratko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *