Milojević spušta tenzije: Izanaliziraćemo ih, dobri su! Naše je da se borimo i igramo kao do sada!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je prve impresije nakon saznanja o imenu protivnika Crvene zvezde u narednoj fazi Lige Evrope. Zvezdin strateg poštuje narednog rivala, ali tvrdi da će se ekipa dobro pripremiti.

“Nemam mnogo utisaka, jer tek nam sledi dublja analiza. U ovoj fazi takmičenja sve ekipe su jake. Ako tražimo dobru okolnost za nas, nešto što smo priželjkivali, to je da naš naredni protivnik ne bude neka ekipa koja je u punom takmičarskom periodu. CSKA iz Moskve ima prekid prvenstva isto kao i mi, pa u tom segmentu neće imati prednost u odnosu na nas. Ozbiljan su protivnik, težak protivnik. Spremićemo se maksimalno, nećemo menjati našu filozofiju. Daćemo sve od sebe da uz, nadam se, veliku podršku navijača, igramo, borimo se i prođemo dalje.” – rekao je Milojević.

Pred Zvezdom su pripreme, prelazni rok, i prilika da se ekipa dodatno pojača.

“Moram da pogledam najpre ekipu CSKA. Gledao sam ih protiv AEK-a u kvalifikacijama, ali moram detaljnije i dublje da ih analiziram. Što se prelaznog roka tiče, ni prvenstvo nam nije završeno. Kada se završi, zajedno sa ljudima iz kluba i sportskim direktorom napravićemo analizu i videćemo šta ćemo menjati u ekipi.” – rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *