Stranci izazvali haos na večitom derbiju!

U organizaciji nereda tokom 156. večitog derbija učestvovalo je najmanje stotinu ljudi, a srpske bezbednosne službe trenutno operativno obrađuju najmanje šestoricu Hrvata, i po jednog Grka i Bugarina – saznaju „Novosti“.

Prema njihovim dobro obaveštenim izvorima, u režiju nemilih scena na Partizanovom stadionu, uključene su i pojedine strane službe, iako se reflektor javnosti usmerava na priču o sukobu zavađenih frakcija među pristalicama „crno-belih“.

Sagovornici „Večernjih novosti“ tvrde, naime, da su navijačke grupe „Vandal bojs“ i „Zabranjeni“, koji su godinama u sukobu sa krovnom organizacijom „Grobari 1970“, zaista hteli juče na silu da pruzmu primat na „jugu“, ali su praktično poslužili kao batina u tuđim rukama.

Sve indicije govore da nije reč samo o sukobu navijačkih frakcija i da su pojedine grupe huligana upotrebljene kao oruđe stranih obaveštajaca, koji su od početka godine značajno pojačali prisustvo u našoj zemlji. Neko je očigledno imao nameru da se neredi sa stadiona preliju i na ulice Beograda i da se na taj način naruši bezbednost i stabilnost ne samo glavnog grada. Uostalom, ružne slike sa stadiona Partizana već su obišle svet, tako da je ukaljano lice ne samo srpskog fudbala već i naše države.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *