Terzić: Kokeza je privatizovao FSS!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da je Slaviša Kokeza privatizovao FSS i otkriva da će pozvati sve bivše Zvezdaše koji su zaposleni u nacionalnoj kući fudbala da mu kažu za koga rade.

Kokeza je potpuno privatizovao FSS! Crvena zvezda nema nikakav kontakt sa FSS, Kokeza je odsekao sve mehanizme. Nema nas ni u Izvršnom odboru – ogorčen je Terzić

To što je Kokeza zaposlio neke bivše igrače i trenere „crveno-belih“ u FSS, nema nikakve veze sa aktuelnom poslovnom politikom Crvene zvezde, smatra Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana 1a.

Planirali smo da ih sve pozovemo, pitamo da li su tamo kao delegati Crvene zvezde ili kao slobodni strelci. Ako ste predstavnici kluba, onda dođite u bazu da čujete šta ona misli o saradnji sa FSS. A ne da se Kokeza krije da je FSS pun zvezdaša. Oni ne predstavljaju Zvezdu. Svaka čast na karijerama, ljubavi prem Zvezdi, ali tu su kao prijatelji Slaviše Kokeze. Što bismo išli gde smo nepoželjni, eto sada i bruke oko Zajednice superligaša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *