Poljaci tvrde: Bivši Zvezdaš prelazi iz Rijeke u Legiju!

Poljski mediji pišu kako je Rijeka prodala Marka Vešovića u Legiju iz Varšave za iznos od 400.000 evra. Legiju inače vodi hrvatski trener Romeo Jozak, bivši direktor Dinama i HNS-a koji je koncem prošle sezone napustio hrvatski fudbal.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović isto kao i Gavranović pre njega nije želeo produžiti ugovor s Rijekom i na kraju ove sezone postao bi slobodan igrač s obzirom da bi mu ugovor istekao, a iluzorno je očekivati da će se to dogoditi jer klub neće propustiti zaraditi na igraču koji je bio jedna od ključnih figura šampionske sezone.

Legija je trenutno vodeća ekipa poljskog prvenstva sa 38 bodova iz 21. kola i bio bi to lep skok Crnogorca u karijeri. On ima tek 26 godina i u najboljem je igračkom periodu, a ovo je samo potvrda raspada šampionske Rijeke kojoj u nastavku sezone preti potpuno srozavanje, pišu mediji u Hrvatskoj.

Naime, Romeo Jozak bi navodno iz Rijeke voleo dovesti i iskusnog zadnjeg veznog Matu Maleša kojem ugovor vredi do leta 2019. godine, a vrednost mu je 1.000.000 evra. Bila bi to prava “pljačka” Rijeke od strane poljskog velikana.

Inače, Poljaci predstavljaju Vešovića kao polivalentnog beka koji može igrati više pozicija, a veliku je ulogu u celoj priči odigrao i bivši igrač Legije, Hrvat Ivica Vrdoljak koji je rekao da je Crnogorac odmah spreman uskočiti u prvih 11.

FOTO: Print Screen/NK Rijeka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *