Partizan misli na budućnost: Devet „klinaca“ u Đukinom stroju!

Pripreme s prvim timom Partizana (start 10. januara), verovatno i glazuru na Kipru (24. januar – 9. februar), proći će najtalentovanija „dečurlija“.

Priliku da stasava uz reprezentativca Vladimira Stojkovića dobiće golman Jovan Trnić. Visoki čuvar mreže rođen je 1996. godine i već je dobijao šansu da vežba s najboljim crno–belim „jedinicama“.

Dobrim igrama u Teleoptiku pažnju je skrenuo i Luka Cucin (1998), s obzirom na to da je pozicija desnog beka trenutno deficitarna u Humskoj – prekomanda u „starijeg brata“ predstavlja logično rešenje.

Status „starosedeoca“ među kapitenom Sašom Ilićem i drugovima opravdaće još jednom štoperski tandem: Strahinja Bošnjak (1999) – Svetozar Marković (2000), biseri standardni i u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Mogućnost da izuče nove lekcije pruža se i vezistima Filipu Joviću (1997), Jovanu Nišiću (1998) i Jovanu Kokiru (2000), od kojih se, takođe, mnogo očekuje.

Pored pomenutih, na spisku interesantnih visoko su kotirani i kreator igre Veljko Birmančević (1998) i krilo Strahinja Jovanović (1999), trenutno u najužem razmatranju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *