Zvezda Mančester Junajteda prevarila devojku, a mnogi se pitaju: Pa, da li si normalan?

Džesi Lingard, 25-godišnja zvezda Mančester Junajteda, prevario je devojku s kojom je u vezi godinu dana samo nekoliko dana pre nego je s njom proslavio rođendan.

Džesi je navodno spavao s obožavateljkom „crvenih đavola“, Leoni Borek (32), nakon poraza u gradskom derbiju od Sitija, da bi samo nekoliko dana nakon toga proslavio rođendan s američkom manekenkom Dženom Frams, s kojom je u vezi godinu dana.

Vezni igrač, koji je zamenjen u derbiju 10. decembra, nakon utakmice pozvao je Leonie u svoju vilu. Ona tvrdi da je očekivala da je mazi i pazi, no umesto toga, zatekla je Lingarda, saigrača mu Rašforda te još jednog prijatelja kako jedu picu, kartaju i gledaju utakmicu na velikom ekranu.

Prava akcija je, tvrdi ona, počela kad su ostali sami. Spavali su navodno tri puta, a ujutro joj je Džesi poklonio i potpisao stare kopačke.

Džena, koju je Lingard upoznao pre godinu dana u Americi i trenutno živi u Kaliforniji, stigla je samo kako bi s njim proslavila rođendan 15. decembra.

Kaže kako se nadala da će se i dalje viđati, samo da bi u medijima pročitala da je pozvao svoju devojku na proslavu rođendana.

„Ko vara tako predivnu devojku? Očito nema srama ni poštovanja.“ – zaključila je Leoni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *