Murinjo ljut na novinare: Neki od vas lažu i godinama i pišu s**nja!

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo demantovao je priče o sukobu sa Polom Pogbom.

Nakon što je Pogba odigrao loš meč u porazu od Njukasla (0:1), usledile su brojne kritike i navodna svađa njega i portugalskog menadžera, ali Murinjo je sve oštro demantovao u petak.

„Pol je svestan da ne igra na očekivanom nivou u poslednje vrieme, ali ne želim da otkrivam detalje razgovora sa igračima. Velika je laž da imamo loš odnos i da ne komuniciramo ili da imamo različito mišljenje o tome na kojoj poziciji bi on trebao da igra“, rekao je Murinjo, pa je dodao:

„Nastojaćemo da rešimo na obostrano zadovoljstvo neke stvari, ali većinu stvari koje pročitate i slušate uglavnom su lažne. Kada kažete puno špekulacija, uglavnom to znači puno laži“.

Portugalac je novinarima objasnio da „postoje među vama oni koji godinama lažu i pišu stvari koje nemaju veze s istinom“, a što se Pogbine loše partije tiče, tu je Murinjo kazao da „uvek i u svakom timu se desi period kada najbolji igrači zakažu“.

Uz to, Murinjo je objasnio da je Pogbina pozicija u sistemu 4-3-3 ona „broj osam levo“, te da je upravo ta pozicija omiljena Francuzu, pa priče o tome kako igra na pogrešnoj poziciju naziva „s**njem“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *