MOSKVA ZALEĐENA! Odlaže se revanš između CSKA i Zvezde?

Zbog najavljenih preniskih temperatura u Moskvi, UEFA razmatra opciju odlaganja drugog meča šesnaestine finala Lige Evrope.

Iako se sve polako priprema za revanš meč između CSKA i Crvene zvezde, a igrači beogradskog tima već spremni da sutra uzlete put Moskve, tamo bi moglo da ih sačeka negativno iznenađenje.

Naime, kako prenosi naš ruski imenjak, portal „Sport Ekspres“, Evropska kuća fudbala je najavila da ima rok do 60 minuta pre meča da otkaže meč ukoliko vremenski uslovi budu nemogući za igru.

(Print Screen/sport-express.ru)

Jer, prema informacijama iz Rusije, u Moskvi je za sredu uveče kada bi trebalo da se igra meč, najavljena temperatura od -18 stepeni Celzijusa!

„Posmatramao vreme u Rusiji, ali nemamo nikakve specifične informacije za mečeve koji se održavaju ove sedmice. U UEFA dokumentima nije određeno na kojoj temperaturi se igraju mečevi, ali medicinski savet je da se ne igra kada temperatura vazduha padne na -15. Meč se može odložiti do 60 minuta pre prvog zvižduka sudije i to uz saglasnost predstavnika oba kluba“, obrazložila je UEFA u saopštenju.

To naravno dodatno otežava pripremu samog meča, a naredni sati bi mogli da nam donesu više informacija o ovom slučaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *