U srpskom rukometu se ne zna ko pije ko plaća: Glavni krivac Božidar Đurković i njegova klika!

U Srpskom rukometu se ne zna ko pije, ko plaća. Selektor optužuje igrače da banče za vreme prvenstva, oni njega da je pijanac koji pod dejstvom alkohola čak i vodi mečeve, a u RSS umesto da kazne krivce i počnu da smenjuju, iznose štura saopštenja kako „svaki sport ima svoje probleme“.

Na Upravnom odboru u utorak Jovica Cvetković će, bez dileme, biti smenjen, jer je prekršio više odredaba ugovora i nalazi se u klinču sa rukometašima. Vladan Matić je među glavnim kandidatima za naslednika, ali pojedini članovi UO insistiraju na strancu, koji je ovoj reprezentaciji bez glave i repa preko potreban.

Ipak, odgovornost s za haos u RSS snose pre svega Božidar Đurković i članovi UO koji su, da bi se domogli funkcija, angažovali njima podobne bez obzira na njihov CV. Između ostalog to se odnosi i na selektora Cvetkovića koji nije imao trenerskog uspeha i koji je ostao zarobljen u staromodnoj filozofiji rukometa. Nažalost, nije on jedini. Ima tu još mnogo poslušnika koji su se uvuki u RSS na uštrb stručnih ljudi. I onda ne čudi što nam je rukomet takav…

Povezane vesti:

ODGOVOR IGRAČA CVETKOVIĆU: Tukao si se sa Škrbićem, ne znaš gde ti reprezentativci igraju, bio si pijan protiv Belorusije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *