Baloteli: Teško je danas da pronađem ženu koja će da me razume

Italijanski napadač Mario Baloteli u velikom intervjuu za francuske medije govorio je o svom privatnom životu, ali i o tome da se odlučio smiriti kako bi bio pravi primer za svoju decu. No, mnoge je rastužio kada je poručio da više ne traži pravu ljubav.

Baloteli je poznat po svom kontroverznom ponašanju na terenu, a posebno van njega. Ovaj 27-godišnji napadač se nije libio da bude u ljubavnim vezama sa porno zvezdama, da troši novac na alkohol i skupe automobile, ali čini se da je odlučio da sve to ostavi iza sebe.

Napadač Nice sada ulazi u novu fazu svog života i postao je svestan da mora biti dobar primer svojoj deci. S bivšom devojkom Rafaelom ima kćerku, dok sa dojučerašnjom devojkom Klelijom ima sina.

„Istina je, postajem stariji i to se vidi. To je sve prirodno, kako starim tako imam sve više odgovornosti. Način života nije isti kao pre nekoliko godina jer ne želim da deca gledaju šta radi njihov otac. Kćerku Piju viđam barem jednom mesečno, dok sina Liona viđam i češće od toga jer je još uvek beba“, rekao je Baloteli, te nastavio:

„Želim sve omogućiti svojoj deci i zbog toga sam u dobrim odnosima s Rafaelom i Klelijom iako se nismo slagali baš u poslednje vreme. Stvari sada idu kako trebaju i želimo našoj deci omogućiti sve što im treba. Što se mene tiče odustao sam od prave ljubavi, to je tako teško naći. Tražim ženu koja je svesna kakav sam i da me takvog prihvati. Teško je naći takvu ženu danas“.

Poznato je da je Baloteli usvojen od porodice iz Breše nakon što su ga ostavili njegovi biološki roditelji. Kada je postao poznat oni su se javili, ali je Mario odbijao bilo kakav kontakt s njima. Međutim, priznao je da se i to promenilo.

„Kada kažem da sam ostario i sazreo onda mogu reći da sam prihvatio i svoje biološke roditelje. Želim napraviti korak napred i upoznati ih. Već nekoliko godina smo u kontaktu i često dolaze u posetu i drago mi je što je tako. Prošlost je iza nas i tako je najbolje za sve“, zaključio je Baloteli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *