Lezbejski klub najavio orgije u Mesijevom hotelu na Ibici

Fudbaler Barselone, Lionel Mesi, nedavno je potvrdio da je odlučio proširiti svoj biznis kupovinom novog hotela i to na Ibici gde jedan od najboljih igrača sveta svake godine tradicionalno letuje sa svojojm porodicom.

Mesi je prošle godine pokrenuo biznis i brend „MiM“ koji je proširio kupovinom luksuznog hotela na Ibici za 26 miliona funti. Argentinski fudbaler odlučio je uložiti ogroman novac u kupovinu Hotela Es Vive u kojem je jedno noćenje „skromnih“ 525 funti.

Ipak, novi hotel igrača Barselone ponovo se našao u centru pažnje, ali iz potpuno neočekivanih razloga. Naime, ovaj hotel je tradicionalno bio mesto okupljanja lezbejki i biseksualaca iz celog sveta, te se u istom organizovala seks zabava.

Iako je Mesi novi vlasnik prema svemu sudeći ova tradicija će se nastaviti jer su iz lezbejskog kluba „Skirt“ najavili da će se tradicionalne orgije održati u oktobru ove godine, te da su već sve dogovorili s hotelom.

Ovaj privatni klub broji preko 9.000 članova iz celog sveta, a više puta godišnje organizuju seks zabave. Pored Ibice i Mesijevog hotela, ova „zabava“ bit će održana ove godine u Londonu, Šangaju, San Francisku, Njujorku, Melburnu i Berlinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *