Nebojša Čović: Zvezda će u poslednji čas odlučiti da li igra četvrti meč! Ovo je pljačka, povlačim se iz ABA!

Crvena zvezda mts će pred samu utakmicu sa ekipom Budućnosti večeras u 21 čas u Podgorici, odlučiti da li će igrati u četvrtom duelu finala ABA lige ili ne.

To je epilog sastanka predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića sa čelnicima ABA, direktorom Krešimirom Novoselom, sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom i komesarom za suđenje ABA Istokom Remsom. Čović je najavio povlačenje sa funkcije predsedavajućeg predsedništva ABA lige.

Nakon jednočasovnog sastanka, koji je počeo u 13 sati, Čović se kratko obratio medijima.

„Poslali smo ABA jasan stav da ne želimo da učestvujemo u oružanoj pljački koja se desila u trećoj utakmici! Ono što se desilo u trećoj četvrtini je to. Tražićemo ekspertizu svega što se desilo, da bi mogli da ih tužimo jer učinjena je materijalna šteta prema Zvezdi“, rekao je Čović.

Prvi čovek aktuelnog ABA prvaka je iznio niz optužbi na račun predsednika Budućnosti Dragana Bokana.

„Očigledno se od oktobra 2017. pravi velika zavera da Zvezda više ne bude ABA šampion i evroligaš. Bokan to dobro zna. Tu više nema prijateljstva. Što se mene tiče, ja se povlačim sa mesta predsedavajućeg, to je naredni potez koji ću verovatno povući. Ne želim da učestvujem u takvom sistemu“, kaže Čović.

FOTO: KSS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *