VELIKI PLANOVI ZVEZDANA TERZIĆA: Trojica novih igrača napadaju LŠ, novi ugovor za Le Taleka, nema prodaje do kraja kvalifikacija!

Crvena zvezda će dovesti trojicu kvalitetnih igrača za napad na Ligu šampiona, dok niko od aktuelnog igračkog kadra neće napustiti Marakanu pre kraja kvalifikacija. To je u opšrinom razgovoru za dnevni list „Alo“ otkrio generalni direktor „crveno-belih“.

On je dodao i da će Vladan Milojević u narednoj sezoni predvoditi klub sa Marakane, i da je novi šef stručnog štaba već napravio plan priprema.

„Treba da se čudo dogodi, pa da Milojević ode iz Zvezde. Njegov razlog zašto nije potpisao novi ugovor u januaru, kad smo mi hteli, bila je želja da se prvo osvoji titula. Tada mi je rekao: „Terza, šta znači da sada potpišem na dve godine, a u maju ne budemo šampioni? Onda moram da idem iz Zvezde. Svi njegovi planovi su vezani za Zvezdu. Juče smo imali sastanak oko pojačanja, kvalifikacija, priprema… Ne vidim da ijednim delom mozga razmišlja o drugom klubu. Dogovor je da matematički osvojimo titulu, pa da sednemo da pričamo oko novog ugovora“, poručio je u razgovoru za „Alo“ Zvezdan Terzić.

A obrisi tima za narednu sezonu trebalo bi da budu uskoro poznati. Izvesno je da odlazi Donald.

„Donaldu i Le Taleku ističu ugovori. Sa Donaldom sigurno nećemo da produžimo. Želeli smo to da uradimo u januaru, odbio je. I La Talek je odbio, ali bismo voleli da ostane. Obnovili smo razgovor sa njim. U najboljim je godinama, zna zahteve kluba. Ako ode nećemo dovoditi stranca na mestu štopera, već domaćeg igrača“.

Terzić je dodao da Zvezda ima šestoricu kandidata za novog špica. Postoji ozbiljna mogućnost da se u matični klub vrati fudbaler Lacija Filip Đorđević.

„Đorđeviću ističe ugovor, veliki je zvezdaš, pričaćemo sa njim. Ne kažem da ćemo ga dovesti. A namera nam je da angažujemo dva špica, jer imamo Pešića i Joveljića, uz pretpostavku da će se Pešić prodati posle kvalifikacija. Imamo šestoricu kandidata. Moramo da vidimo u kakvom je stanju. Nije igrao godinu dana“.

Uvek je aktuelan Filip Đuričić.

„Treba imati u vidu pitanje da li je Filip spreman za igranje u Surdulici, Ivanjici, ne samo u Evropi. Nama je potreban Đuričić koji je spreman da ostavi srce na terenu“.

Terzić je obećao da neće biti prodaje dok se ne završe evro kvalifikacije.

„Dok se ne završe kalifikacije, niko ne može da ide. A videćemo ko će kroz njih da zainteresuje strane klubove. Eto, Luki Adžiću ističe ugovor za šest meseci i već sledeće nedelje ćemo razgovarati sa njim i njegovim agentima da mu se produži saradnja, jer ozbiljno račumo na njega. Imamo novca za tri pojačanja. Ne moramo nikog da prodajemo. Spremili smo sredstva za pojačanja. Prodaja će uslediti, ponavljam, kad se završe kvalifikacije“, jasan je Terzić u razgovoru za „Alo“.

FOTO: FOTO Printskrin – youtube.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *