MARINA SPASIĆ PRED MEČ PROTIV OPASNE I VISOKE NEMICE NA TURNIRU CFL U SARADNJI SA ENFUSION: Moram da je pobedim. Ja sam borac koga karakteriše snaga udaraca!

Našu najbolju kik-bokseru Marinu Spasić 28. juna očekuje veoma težak meč protiv visoke Nemice Irene Sterkel na turniru u organizaciji Collison fighting league Serbia, a u saradnji sa najvećom kik boks organizacijom na svetu Enfusion.

Koliko je opasna Nemica govori i to da je Sterkel visoka 178 centimetara, a što je 13 centimetara više od naše najbolje kik-bokserke Marine Spasić.

Marina je poručila da veruje da će Irene ići na tehniku i distancu, a da će se ona truditi da smanji distance i da ulazi više u klinč.

– Spreman sam. Radila sam dva meseca po dva treninga. Dugo nisam ušla u ring i drago mi je zbog toga, a pogotovo što ću napokon biti na svom terenu. Irene je visoka 178 centimetra, što je za 13 centimetara viša od mene. Ali, to mi ne pravi neki strah. Navikla sam da radim protiv devojaka koje su više od mene. Ja sam borac koga karakteriše ta snaga udarca. Stalno idem napred i tempo. Verujem u svoju najveću moć i spremna sam. Radila sam malo drugačije za ovaj meč, pa se nadam da će se to pokazati – rekla je Marina.

Marina kaže da je srećna što učestvuje na turniru Enfusiona.

– To je najveća holandska organizacija, a Holandija je zemlja kik boksa i sporta. To mi pravi stvarno veliku motivaciju, tako da sutra otvorim sebi još veća vrata, još bolje pozive za mečeve. Motivacija mi je veće nego do sada – rekla je Marina I dodala:

– Moram da je pobedim. Verujem u sebe i verujem da ću pobediti. Enfusion je ogromna organizacija i nema na Svetu onoga, ko prati ovaj sport da nije čuo za Enfusion.

Podsećamo da će se u organizaciji CFL-a u petak 28. juna u Belexpocentru održati turnir „Enfusion Road To Abu Dhabi“.

Svi oni koji budu sprečeni da dođu u Belexpocentar, ceo događaj moći će da prate na Televiziji Pink 2 od 19 sati.

Osim Zorana Grozdanića od naših boraca moći ćete da gledate Rada Opačića, Marinu Spasić, Mihajla Kecojevića, Iliju Jovanovića, Nikolu Kostića.

Glavni događaj večeri je turnir teške kategorije gde se bore četir šampiona: Daniel Galebov – Bugarska, Ndal Bćiri – Belgija, Ajsa Bulem – Francuska i Rade Opačić – Srbija.

Autor: Promo.

Glavni događaj predstavljaće turnir teške kategorije, a pobednika beogradskog turnira očekuje nastup na turniru u Abu Dabiju, na kome pobednik dobija 100.000 evra.

Karte możete nabaviti preko prodajne mreže tickets.rs!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *