PALMINI TIGROVI U NEDELJU U KONČAREVU PROTIV GRČKE

U Jagodini je održana konferencija za novinare povodom sutrašnjeg 22. Međunarodnog kik boks meča između Palminih tigrova i reprezentacije Grčke

U nedelju 7. jula sa početkom u 21 čas na stadionu u Končarevu kraj Jagodine biće održan 22. Međunarodni kik boks meč, povodom krsne slave sela Končareva – Svetog Jovana, u kome će rukavice u ringu ukrstiti reprezentativci Srbije iz kik boks kiuba “Palmini tigrovi” i reprezentativci Grčke.

Tim povodom u Jagodini je održana konferencija za novinare. Predsednik kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić izjavio je da je velika čast biti deo ovog događaja.

“Velika je čast i zadovoljstvo biti deo ovog događaja po 22 . put. Želim da se zahvalim našim grčkim prijateljima i reprezentaciji Grčke, koja će se suprostaviti kik bokserima Palminih tigrova. Ovde je organizacija uvek na najvišem nivou zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi i Kik boks klubu Palmini tigrovi. Ovo je veliki meč i siguran sam da će sve borbe biti odlične i neka pobedi bolji” , reako je Bugarčić.

Selektor reprezentacije Grčke Kostas Atanasopulos zahvalio se na, kako je rekao, izvanrednom gostoprimstvu u Jagodini. “Moj tim je pažljivo selektovan, znamo snagu našeg protivnika i mi ćemo se u najboljem svetlu predstaviti vašoj publici, Idemo na pobedu” poručio je grčki selektor.

Trener Palminih tigrova Slobodan Jocić je istakao da se njegov tim sa razlogom nada pobedi.

“Do sada je ovim povodom održan 21 meč. Palmini tigrovi imaju 17 pobeda, 3 poraza i 1 remi, Ta statistika i naša spremnost nam daju za pravo da se nadamo pobedi. Ovo je jedan od najvećih kik boks događaja u svetu kada se okupi i 15 000 ljudi. Kao i uvek odužićemo se našoj vernoj publici velikom borbom i zalaganjem” rekao je Jocić.

Kapiten grčke reprezentacije Vitalik Maiborodoa i kapiten Palminih tigrova Aleksandar Konovalov poručili su da će publika sigurno uživati u mečevima. Održaće se ukupno 6 mečeva, 1 u juniorskoj i 5 u seniorskoj konkurenciji.

Parovi : U juniorskoj konkurenciji, u disciplini do 63 i po kilograma lou kik Strahinja Petrović – Eduard Kourintian.

U kategoriji do 63 i po kilograma K1, Predrag Mijajlović – Petros Atanasiou.

U kategoriji do 60 kilograma lou kik, Danijel Memedovski – Loula Marios.

U kategoriji do 71 kilogram lou kik, Aleksandar Đorđević – Aleksandros Mavromatidis.

U kategoriji do 67 kilograma lou kik, Dušan Radović – Janis Selalmazidis.

U kategoriji do 63 i po kilograma lou kik, Aleksandar Konovalov – Vilatik Maiborodoa.

Očekuje se i dolazak velikog broja uglednih ličnosti iz zemlje i inostranstva. Recimo i to da u zabavnom delu progama učestvuje Aleksandra Prijović, ulaz je slobodan.

Nedelja, 7. jul 21 čas, stadion Končarevo.

U slučaju vremenskih nepogoda meč će biti održan u isto vreme u hali sportova JASSA u Jagodini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *